Yeni MCU Kötüsü MODOK Olabilir

Disney'e göre biraz karanlık sanki

Marvel Sinematik Evreni'nin geleceği şekillenmeye başlıyor. 1 Mayıs günü vizyona girmesi planlanan Black Widow filmiyle birlikte dördüncü aşamasına başlayacak olan MCU, yeni döneminde yeni kahramanlar ve yeni kötü adamlarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Gelen haberlere göre Marvel Stüdyolarının yeni aşama için düşündüğü ilk yeni kötü karakter MODOK olacak. MCUCosmic'in haberine göre MODOK'un hangi filmde ilk kez karşımıza çıkacağı ise henüz belli değil. Ayrıca karakterin ilk olarak WandaVision, Moon Knight ve She-Hulk gibi Disney+ dizilerinde de ilk kez gözükmesi oldukça olası. 

"Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing" ya da bilinen adıyla MODOK karakteri ayrıca Marvel'ın başka bir projesi olan ve Hulu üzerinden yayınlanacak bir animasyon dizisinin de yıldızı olacak. Tabii bu dizinin Hulu'da yayınlanmasının temel sebebinin Disney+ için fazla karanlık olması düşünülünce MCU'nun bizlere göstereceği MODOK, hem çizgi romanlardan hem de bu diziden epey bir farklı olacak gibi gözüküyor. 

İlk kez çizgi romanlarda Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan Tales of Suspense'in 93. sayısında ortaya çıkan MODOK, tarih boyunca Captain America, Iron Man, X-Men ve Fantastic Four gibi isimlerle karşı karşıya gelmişti. Onun olası MCU rolü hayranları heyecanlandırmış durumda. Ancak bu zamana kadar gördüğümüz gibi MCU'nun kötü adamları değiştirmek gibi bir huyu var. Bakalım "Sinematik MODOK" nasıl karşımıza çıkacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum