Marvel's Avengers'ın İlk Güncellemesi İle Oyuna Hawkeye Eklenecek

Doğrulama Clint Barton'dan geldi

Marvel's Avengers'ın yeni War Table sunumunda yaklaşan beta hakkında daha fazla bilgi paylaşıldı. War Zones görevleri içerisinde 20 adet solo ve co-op görevi bulunacağını açıklayan Crystal Dynamics, en büyük sürprizi toplantının sonuna sakladı. Marvel Sinematik Evreni'nde Hawkeye rolünü üstelenen Clint Barton, karakterinin oyunda olacağını açıkladı.

Yapılan açıklamalara göre Hawkeye oyun içerisinde kendisine özel bir görev ağacına sahip olacak. Solo ve co-op modlarda oynanabilir bir karakter olacak olan Hawkeye, "sürekli büyüyecek Marvel's Avengers evreninin" ilk basamağı olacak. Oyunun çıkışının hemen ardından gelecek güncelleme ile oyuna katılacak Hawkeye, diğer karakterler gibi, tamamen ücretsiz olacak.

Yayınlanan Hawkeye videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz. Marvel's Avengers'ı ön sipariş veren oyuncular için beta sürecinin PS4 için 7 Ağustos'ta, PC ve Xbox One için 14 Ağustos'ta başlayacağını hatırlatalım. Açık beta süreci ise PS4'te 14 Ağustos, PC ve Xbox'ta ise 21 Ağustos'ta başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum