Marvel’s Avengers’tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Hem hikayeden hem oynanıştan bilgiler veriliyor

Bu yılın süper kahraman oyunu Marvel’s Avengers ile sonbaharda buluşacağız, tabii bu süreçte yeniden ertelenmezse. Square Enix, yeni bir tanıtım videosu yayınlayarak oyun için planlanan takvimde ilerlendiği mesajını paylaşmış oldu:

Videoda hikayemizin başlangıcında Avengers ekibine kurulan komployu, AIM adlı şirketin bu süreçte oynadığı rol ve Ms. Marvel’in (Kamala Khan) Avengers ekibine dahil oluşu, daha doğru bir ifadeyle ekibi yeniden toplaması hakkında bazı bilgiler paylaşılıyor. Bir yandan da kahramanlarımızın ekipmanları, kostümleri, özellik ve yetenek gelişimleri hakkında fikir ediniyoruz.

Avengers’ta tek kişi veya co-op oynanış imkânı sunulacak. Online kısımda dört kişiye kadar ekip kurup oynayabileceğiz. Square Enix, oyuna yeni kahramanlar ve yeni hikayeler ekleyeceklerini de açıklamıştı. Dolayısıyla, oyundaki ana senaryoyu bitirdikten sonra da oynamak için yeterince malzeme olacağı söylenmekte.

Videonun sonunda da paylaşıldığı üzere Marvel’s Avengers, 4 Eylül’de çıkacak. Söylediklerinin ne kadarını hayata geçirebildiklerini görmek için önümüzde 5 ay kadar bir süre var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum