Marvel's Avengers Oyunundan Yeni Bir Karakter Sızdı

LEGO sağ olsun

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix'in dağıtımcılığında karşımıza çıkacak olan Marvel's Avengers video oyununda şimdiye kadar yer alacak sadece 6 karakteri öğrenmiştik, bunlar Captain America, Black Widow, Iron Man, Thor, Hulk ve Kamala Khan (Ms. Marvel) idi.

Oyunda Captain Marvel'ın önemli bir rol oynayacağını biliyoruz, bildiğimiz bir başka şeyse Hawkeye'ın da oyuna sonradan katılacak olması. Şimdilerdeyse yeni LEGO seti sayesinde oyuna eklenecek yeni bir karakteri daha da öğrenmiş bulunuyoruz: Black Panther.

Marvel's Avengers için hazırlanan LEGO setinde her ne kadar oyunun ismi geçmiyor olsa da ikisini birbirine bağlayan iki faktör var. Birincisi, oyunun baş kötülerinin A.I.M. (Advanced Idea Mechanics) olduğunu biliyoruz, sarı üniformalarıyla tanıdığımız bu kötü adamlar yeni LEGO setlerinde de kötü adam olarak karşımıza çıkıyor.

Sette kullanılan Avengers tasarımları da, oyundaki Captain America ve Iron Man tasarımlarıyla aynı. Bu da bu yeni setlerin oyunun çıkışını destekleyecek bir pazarlama stratejisinin parçası olduğuna işaret ediyor.

Bu iki ipucu bir araya geldiğinde oyunda Black Panther'i de göreceğimize kesin gözle bakılıyor. 15 Mayıs 2020'ye çok da bir şey kalmadı, oyun PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum