Marvel’s Spider-Man 2 İle İlgili Son İddialar Tamamen Uydurmaymış

Bir reddit kullanıcısından lüzumsuz şakalar

Marvel’s Spider-Man, Sony’nin 2018’deki sürpriz hamlesi olmuş; beklentilerin de üzerinde bir başarıya ulaşmıştı. Sonrasında Sony’nin, oyunun geliştiricisi olan Insomniac Games’i bünyesine katması da haliyle devam oyununun gayrı resmi teyidi gibi yorumlandı. Dolayısıyla, yeni oyun ile ilgili açıklamalar merakla beklenmekte.

Bu meraklı bekleyişe zaman zaman sızıntı iddiaları eşlik ediyor. Geçtiğimiz günlerde de bunun bir örneğini gördük. Bir Reddit kullanıcısı, Marvel's Spider-Man 2 hakkında bazı iddialar ortaya attı. Farklı mecralarda da bu iddialar haberlere konu oldu. Ancak sonrasında bu kullanıcı, paylaştığı mesajı sildi ve paylaştıklarının tamamen uydurma olduğunu söyledi. Bütün bunları, karantinada yaşadığı can sıkıntısından dolayı yapmış. Kafasından uydurduğu şeyleri, bir sızıntı gibi paylaşıp milleti de peşinden sürüklemeyi başardı. Kendisini bu üstün çabasından ve başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Pek çok sitede halen bu uydurma sızıntıya dayanarak hazırlanmış haberler var. Hatta bazıları oyundan 'spoiler' içerdiğini belirterek uyarıyor okurlarını :)

İşin şakası bir yana, bu örnek de bir kez daha bu tür iddialara neden mesafeli durmak gerektiğini göstermiş oldu. Spider-Man 2 ile ilgili haberler için de resmî açıklamaları beklemeye devam ediyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum