Marvel’s Spider-Man 2, Minimum 98 GB Yükleme Alanına İhtiyaç Duyacak

İlk oyunun epey üzerinde…

Marvel’s Spider-Man 2, bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olsa gerek. Gerek ilk oyunun başarısı gerek onunla başlayan süper kahraman oyunları furyasının bu sene içerisinde çok da iddialı bir örneğini göremememiz nedeniyle, gözler Marvel’s Spider-Man 2’ye çevrilmiş durumda.

Ekim ayında çıkacak oyunun yükleme boyutuyla ilgili bir paylaşım geldi. Marvel’s Spider-Man 2 Countdown Twitter hesabından yapılan paylaşımda, oyunun minimum 98 GB gibi bir disk alanına ihtiyaç duyacağı söyleniyor. Bu bilgi, paylaşımda yer verilen Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Console Bundle kutusu görseliyle de destekliyor.

İlk oyun PS4’e çıkmıştı ve 45 GB gibi bir yükleme alanı kullanıyordu. Daha sonra PS5 versiyonu gelmişti, o da 71 GB yükleme alanı istiyordu. Ara oyun diyebileceğimiz Spider-Man: Miles Morales ise, 54 GB yükleme alanına sahipti.

Dolayısıyla yeni oyunda öncekilere göre ciddi bir dosya boyutu artışı söz konusu. Bu durum içeriğe nasıl yansımış, ilk oyuna göre ne kadar büyümüş, genişlemiş, bunu yakında göreceğiz. Spider-Man 2; 20 Ekim’de geliyor. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum