Marvel's Spider-Man 2'nin Geliştiricileri Venom Hakkında Konuştu

Simbiyot denince akla...

Marvel's Spider-Man 2'de daha önce çizgi romanlarda görmediğimiz bir Venom versiyonu göreceğiz. Insomniac Games'in kreatif direktörü Bryan Intihar, bu Venom'la ilgili Entertainment Weekly'e konuşarak hem karakter, hem de seslendiren Tony Todd hakkında konuştu. Haber başlığında gördüğünüz görseli de özel olarak EW ile paylaşmışlar.

Tony Todd bildiğiniz gibi son derece ünlü bir aktör, kendisini özellikle Candyman olarak bilsek de çok sayıda video oyununda da seslendirme yapmışlığı var. Venom da kendisinin en yeni işi.

Intihar, Tony Todd'un performansı bir hayli övmüş: "Venom hakkında konuştuğumuz her şey - güç hissi, korku hissi, baskınlık hissi, bunlar Peter'dan son derece farklı ve Tony tüm bunları performansıyla tamamen kucaklamayı başardı. Bizim için Venom hem konak hem de simbiyot. Bu ikisi bir araya bağlanmadan Venom olmaz. İşte Tony de o bağı temsil ediyor. Tony Todd'u seçmemiz bize karakterin görsel tasarımında da daha iddialı olmamızı sağladı."

Şimdiye kadar Venom'un insan konağının oyundaki haline dair bir görsel veya bilgi paylaşılmadı ama Intihar bu konuda yeni bir şeyler denemek istediklerini söyüyor. Peter Parker'ın Venom'un yaratılışında daha fazla pay sahibi olduğu bir senaryodan bahsediyor Intihar ve bunun kendilerine çok çekici geldiğini de ekliyor.

"Yapım sırasında karşılaştığımız zorluklardan biri de Venom'un ne kadar konuşacağına karar vermekti" diyor oyunun sanat yönetmeni Jacinda Chew. "Yaptığımız bazı erken konsept çizimlerde Venom'un dudakları olacak mı diye sormuştuk? Güler mi? Gülümser mi? Kaşlarını çatar mı? Bu yaratığı ürkütücü ve korkuyucu yapmakla bağ kurulabilir yapmak arasında ince bir çizgi var."

Marvel's Spider-Man 2, PlayStation 5'e özel olarak bu yılın Ekim ayında çıkacak ve o zaman Venom'un bizim için neler hazırladığını göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum