Marvel's Spider-Man'den Yeni Video

Peter Parker yine ergenlik çağına dönüyor.

 Marvel Animasyon Stüdyoları, Ekim 2016'da yeni bir Spider-Man çizgi dizisini duyurmuştu. 'Marvel's Spider-Man' adıyla duyurulan yeni çizgi seri bu yaz Disney XD ekranlarında olacak ve Marvel bize bu çizgi filmi hatırlatmak için 11 saniyelik yeni bir video yayımladı.

Marvel'ın bir önceki Örümcek-Adam serisi olan 'Marvel's Ultimate Spider-Man" ise 7 Ocak 2017'de final yaptı. Bu seride de lise öğrencisi Peter Parker'ın sokak kahramanın genç bir delikanlıdan, SHIELD'ın da yardımıyla tecrübeli bir süper kahramana dönüşmesini izlemiştik. Dizi oldukça başarılı reytinglere sahip olsa da Spider-Man: Homecoming filmininde yaklaşmasıyla yapımcılar muhtemelen daha taze bir çizgi film üretmek istediler. Neticede bu aynı zamanda daha fazla oyuncak satışı demek.

Video oldukça kısa, fakat Spider-Man'in kostümünü ve serinin nasıl çizileceği hakkında fikir sahibi oluyoruz en azından. Bir de son saniyelerdeki çığlığı ile dizinin tonunu az çok tahmin edebiliyoruz. Yine oldukça neşeli ve şakalarla dolu olacak gibi duruyor. En ciddi savaşları sırasında bile espri yapan bir kahraman için aksini düşünmek bile istemiyorum zaten.

Yeni seri hakkında şu ana kadar pek fazla bilgi verilmedi. Tek bildiğimiz Spider-Man yine gençlik çağında olacak ve kahraman olmak nedir bunu öğrenecek. Bir önceki dizinin en çok eleştirilen noktası çok fazla karakter içermesiydi. Bu serinin daha çok Spider-Man'in bireysel maceraları ve kendi evreni ekseninde döneceğini tahmin ediyorum. 

Dizinin ne zaman başlayacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor, ama artık yaz aylarında yayımlanacağını kesin olarak biliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum