Mass Effect: Andromeda Çıkış Aralığı Daraltıldı

Andromeda biletimizi almaya az kaldı

BioWare’ın Dragon Age: Inquisition’dan sonraki projesi için yavaş yavaş sular kaynamaya başladı.

Ufak bir duyuru videosundan başka bir videosunu göremediğimiz, hakkında çok az bilgi sahibi olduğumuz Mass Effect: Andromeda için önümüzdeki ay beklenen içerikler gelecek. EA’in E3 2016 zamanı düzenleyeceği EA Play etkinliğinde tüm oyuncular için bir konferans verilecek. 12 Haziran’daki bu konferansta oyuna ait yeni haberler duyacağız ve kötü bir sürpriz yaşanmazsa oynanış videosuna kavuşacağız.

Mass Effect’in resmi sitesinden yapılan açıklamada oyuna dair bazı bilgiler de verildi. Mass Effect: Andromeda nereye nasıl gideceğimizi ve hangi oyun stilinde ilerleyeceğimizi dilediğimizce belirlemek gibi özgür bir oynanış sunacak. Andromeda galaksisine geçmemizle birlikte yeni dostlar, düşmanlar ve keşfedilmeyi bekleyen harika dünyalar da bizi bekliyor olacak.

Açıklama içerisindeki güzel bir bilgi de oyunun çıkış aralığının daraltılması oldu. EA sene başında sunduğu mali raporda Mass Effect: Andromeda’nın bu mali yıl içerisinde çıkış yapacağını belirtmişti. Yeni gelen bilgilere göre Mass Effect: Andromeda, 2017’nin ilk aylarında piyasaya sürülecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum