Mass Effect: Andromeda EA/Origin Access ile Bir Hafta Önceden Oynanabilecek

Bir hafta önceden, 10 saatlik deneme süresiyle

 EA Access ve Origin Access sahipleri Mass Effect: Andromeda'yı bir hafta önceden, 10 saat oynama hakkına sahip olacak. ME: Andromeda, 16 Mart'ta saat limitli olarak EA/Origin Access sahipleri için açılacak.

10 saatlik deneme süresi boyunca geldiğimiz noktaya kadar topladığımız eşyalar ve kayıtlarımız hesabımızda saklanacak, oyunu satın alırsak veriler doğrudan aktarılacak. Böylece oyuna sıfırdan başlamak zorunda kalmayacağız. PlayStation 4'te erken erişim için herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bununla birlikte ocak ayının sonuna doğru oyunun multiplayer modunun kapalı betaya girmesi bekleniyor. Betanın hangi platformlarda ve ne zaman çıkacağı henüz açıklanmasa da muhtemelen üç platform da yer alacak. Betaya buradan kayıt olabilirsiniz.

Mass Effect: Andromeda ile ilgili son dönemde çıkan tüm bilgileri de kısaca bir araya toplayalım isterseniz. Oyunun baş tasarımcısı Ian Fraizer, Andromeda'da silah yapma ve silah isimlendirme sisteminin yer alacağını duyurmuştu. Aynı zamanda oyunun ana hikayesi ile multiplayer modunun iç içe olacağı da ocak ayı içerisinde duyuruldu ve detaylar paylaşıldı. Bunlara ek olarak Mass Effect: Andromeda'da 'Season Pass' olmayacak, ancak BioWare'in nasıl bir DLC sistemi uygulayacağı hala bilinmiyor.

Oyun, 21 Mart'ta Kuzey Amerika'da 23 Mart'ta ise Avrupa'da PS4, PC ve Xbox One için çıkış yapacak.

EA Access ve Origin Access ile EA Games oyunlarını önceden deneme fırsatı bulup, özel indrimlerden yararlanma şansına sahip oluyorsunuz. Aynı zamanda EA Games'in eski oyunları da dönem dönem oyun kütüphanenize ücretsiz olarak ekleniyor. Son olarak Battlefield 3 ve Battlefield: Bad Company 2 de EA/Origin Access ile ücretsiz olan oyunlar arasına girdi. EA/Origin Access sahipleri FIFA 17'yi de önceden deneme şansı bulmuşlardı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum