Mass Effect: Legendary Edition'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu Gibi

Neredeyse kesin diyebiliriz

Mass Effect: Legendary Edition'ın çıkış tarihi iki mağazanın sitesinde yer alan bilgiler ışığında sızmış gibi görünüyor. Hem Shopitree hem de GSShop, Mass Effect: Legendary Edition'ın 12 Mart 2021 tarihinde çıkacağını duyurdular. Ancak bu listeleme ve mesajlar, haberin yayılmasının ardından sitelerden kaldırıldı.

Mass Effect: Legendary Edition oyun tarihinin en iyi bilimkurgu serilerinden biri olan Mass Effect üçlemesini tek paket halinde sunacak ve daha iyi grafikler, efektler ve karakter modellemelerine sahip olacak. BioWare, bu remaster'ın daha yüksek çözünürlük ve kare çizim oranlarına da sahip olacağını söylemişti ama bu çok da büyük bir yenilik sayılmaz. Üç oyun arasında oynanış ve kontrol bütünlüğü de olacak.

Henüz Electronic Arts veya BioWare'den çıkış tarihine dair bir açıklama gelmedi. Ama oyunun çıkışı Mart ayındaysa yakınlarda gerçek bir fragman görme ihtimalimiz de yüksek demektir.

Halihazırda üçleme için çok sayıda mod bulunuyor ve bu modlar arasında oyunun grafiklerini de daha iyi hale getirenler mevcut. EA ve BioWare'in bu Legendary Edition'ı daha çekici hale getirmek için ekstradan bir şeyler yapmış olması da şart, ama oyun hakkında hala daha pek bir detay vermedikleri için bu konuda bildiklerimiz sınırlı.

YORUMLAR
Mert
12 Ocak 2021 15:31

EA'nin diğer remastered yapımlarını düşünürsek çok fazla bir şey beklememek doğru olur. Ayrıca çıkış fiyatı da (eğer doğruysa) 77 dolar olması da küçük bir soygun gibi hissettirdi. 

Parolamı Unuttum