Mass Effect Trilogy Remastered, EA Play Sunumunda Duyurulacakmış

Çıkışıysa sonbahara

Electronic Arts'ın güya sır gibi sakladığı yeni remaster oyununun, daha doğrusu serisinin Mass Effect olduğunu biliyoruz artık. Şu an geriye sadece oyunun resmi duyurusunun yapılması kaldı ve onun için de pek fazla beklemeyeceğiz gibi duruyor.

İçeriden sızan bilgilere göre Mass Effect Trilogy Remastered, 18 Haziran'da düzenlenecek olan EA Play etkinliği sırasında resmi olarak duyurulacakmış. Ayrıca Gamereactor makalesine göre de oyunun çıkış tarihi olarak bu yılın sonbahar ayları belirlenmiş.

Şimdi akıllardaki soru EA'in bu remaster için nasıl bir yol izleyeceği. Acaba üç oyunu da baştan mı yenileyecek, yoksa Mafia üçlemesinde olduğu gibi ilk oyun daha bir remake, diğerleri daha bir remaster havasında mı olacak? Sonuçta ilk oyunun üzerinden 13 yıl geçmiş durumda. Serinin sadece grafik olarak değil, oynanış bakımından da elden geçirileceğini düşünenlerdenim mesela.

Artık bunu öğrenmek için yalnızca bir haftamız var. Yenilenmiş Mass Effect serisini baştan oynamak kulağa son derece çekici geliyor, özellikle de serinin ikinci oyununu tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olduğunu düşünürsek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum