Mass Effect Üçlemesinin Yönetmeni Casey Hudson Kendi Stüdyosunu Kurdu

Anthem'den gereken dersler çıkarılmıştır herhalde

Casey Hudson, yıllar boyunca BioWare'in en önemli isimlerinden biri oldu. MDK 2, Baldur's Gate II: Shadows of Amn, Neverwinter Nights gibi oyunlarda çalıştıktan sonra Star Wars: Knights of the Old Republic'in yönetmenliğini yaptı. Sonrasındaysa kariyerinin zirvesine çıktı zaten, Mass Effect üçlemesinin yönetmenlik koltuğunda yine kendisi vardı.

2014 yılında BioWare'den ayrılarak sonrasında Microsoft'a geçmiş, 2017'de ise stüdyoya geri dönerek genel müdür olmuştu. 2020 yılının sonlarında ise BioWare'den bir kez daha ayrıldı.

İşte Hudson, nihayet yeni projesiyle karşımıza çıktı ve kendi oyun stüdyosu Humanoid Studios'u kurduğunu açıkladı. Stüdyo şu an yepyeni bir IP üzerinde çalışıyormuş.

"Şu an çok özel bir şey yaratıyoruz ve sizi de bize katılmaya davet ediyoruz" mesajını paylaşan Hudson, yeni oyuna dair bir bilgi vermemiş. Henüz geliştirici toplama aşamasında olduklarına göre bu yeni IP de sadece fikir olarak mevcut demektir.

Casey Hudson, Anthem'in de yöneticilerinden biriydi. Umuyoruz ki o oyunun başarısızlığından gereken dersler çıkarılmıştır :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum