Matrix 4, Tam Bir Sene Sonraya Ertelendi

Hollywood'da yeni domino etkisi

Malum salgın nedeniyle neredeyse her iş dalı ciddi sekteye uğradı ve uzun vadeli planlarda aksaklıklar meydana geldi. Tabii ki bu durum sinema sektörünü de ciddi şekilde etkiledi ve filmler birer birer ertelenmeye başladı. Aslında ilk dalgada oldukça fazla sayıda film ertelenmiş ve yeni bir takvim oluşmaya başlamıştı. Şimdi ikinci domino etkisiyle karşı karşıyayız ve gelecek planları giderek karmaşık hale geliyor. Şüphesiz bu yeni süreçte en büyük etkiyi merakla beklenen dördüncü Matrix filminin neredeyse tam bir sene sonraya ertelenmesi bıraktı.

Normal şartlar altında 21 Mayıs 2021'de vizyona girmesi beklenen Matrix 4'ün yeni vizyon tarihi 1 Nisan 2022 olarak değiştirildi. Ayrıca Godzilla vs Kong filmi de 20 Kasım'dan 21 Mayıs 2021'e ertelenerek bir süre daha hayranlarını merakta bırakacak. Daha önce iki kez ertelenen Wonder Woman 1984 filmi de bu yeni dalgadan nasibini aldı ve 14 Ağustos'tan 2 Ekim'e ertelendi.

Son olarak en ilginç erteleme haberi ise Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Tenet'ten geldi. 17 Temmuz gününden 31 Temmuz'a ertelenen film, sanki ertelenmiş olmak için tarih değiştirmiş gibi gözüküyor. 

Warner Bros cephesinden gelen haberler 17 Temmuz günü salonlarda Tenet yerine Inception'ın yeniden gösterileceğini duyurdu. Matrix'in 11 aylık ertelemesinden sonra Tenet için iki hafta daha beklemek pek zor olmasa gerek. Wonder Woman cephesinden yönetmen Patty Jenkins ise bir kez daha ertelenme olayına iyi tarafından bakmaya çalışıyor. Tüm hayranları 2 Ekim'de salonlara davet eden Jenkins'in filmi umarım bir daha ertelenmez.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum