Matrix 4'ten Gelen Set Görüntüsünde Neo Ve Trinity Bir Arada

Matrix: Bots of Anarchy

Warner Bros. Stüdyoları, yeni dönemde oldukça yoğun bir çalışma içerisinde. Uzun zamandır gelmesini beklediğimiz The Matrix 4'ün çekimleri şu an San Fransisco'da devam ediyor ve setten yeni görüntüler geliyor. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un geri dönüşüyle birlikte büyük heyecan uyandıran Matrix serisinin yeni filminden gelen son görüntü Neo ve Trinity karakterlerini motosiklet üzerinde gösteriyor.

Sızan görüntüde çekim esnasında Trinity'i motosikleti kullanırken, Neo'yu ise motorun arka tarafında önce ayakta sonra da otururken görüyoruz. Sisli bir gecede muhtemelen bir aksiyon sahnesinde geçecek olan bu görüntüyle birlikte Neo'nun yeni imajını da görmüş olduk. Keanu Reeves'in canlandırdığı karakter artık sinekkaydı, bebek suratlı değil sakalları ve uzun saçlarıyla yeni imajıyla karşımıza çıkıyor. Anne Moss'un canlandırdığı Trinity ise yine bildiğimiz gibi gözüküyor. 

Şubat ayının başlarında San Fransisco'da başlayan çekimler ilerleyen dönemlerde Chicago ve Almanya'da da devam edecek. Kadrosunda klasik oyuncuların yanı sıra Neil Patrik Harris, Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henwick gibi isimlerin de yer aldığı The Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum