Advertisement

Matt Reeves'in Çekeceği The Batman Filmi 1990'larda Geçebilir

90'ların Batman'i bir başkaydı

Wonder Woman ve Captain Marvel gibi çizgi roman uyarlamaları bizleri geçmişe götürüyordu. Wonder Woman 1984 filminin de yolda olduğunu düşünürsek, çizgi roman filmlerinin yeni trendi eski dönemler olacak gibi gözüküyor. İşte bu trendin son üyesi Matt Reeves'in çekeceği The Batman filmi olabilir. Gelen haberlere göre filmin geçeceği dönem 1990'lar.

Discussing Film'den gelen haberlere göre Matt Reeves'in yazdığı The Batman senaryosu bitmek üzere. Reeves, artık hikaye üzerindeki son dokunuşlarını yapıyor. Ayrıca gelen habere göre yeni film 90'lar döneminde geçecek. Aslında filmin 90'larda geçeceğin dair önceden bazı kanıtlar da bulunuyordu. Örneğin Bruce Wayne/Batman'i oynaması için aranan aktör 25-33 yaş aralığındaydı. Yine gelen haberlerden öğrendiğimiz filmdeki kötülerden birinin Penguen olabileceği yönündeydi, klasik 90'lar Batman senaryosu için çok fazla belirti var gibi. O yüzden bu haber çok şaşırtıcı olmadı. Fakat filmle ilgili gelen kötü bir haber daha var, yani en azından bana göre kötü. Matt Reeves her ne kadar orijin hikayesi olmayacak dese de, filmde bir orijin hikayesi görebilme ihtimalimiz var. Umarım bu olay sadece ihtimal ile kısıtlı kalır. Zira ben artık gözümüzün önünde ölen Martha ve Thomas Wayne görmekten sıkıldım.

90'larda çıkan Batman hikayelerine bakınca Knightfall ilk akla gelen çizgi romanlardan birisi oluyor. Acaba Knightfall'dan esinlenmiş bir film izleyebilir miyiz? Reeves, daha önce yaptığı açıklamalarda ise filmin daha fazla Batman'in dedektiflik yeteneklerini ön plana çıkaracağı ve daha karanlık bir temada geçeceğini belirtmişti. Yeni Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Bakalım yeni film ile birlikte DCEU, Nolan'ın üçlemesinin ardından yeni ve uzun soluklu bir Batman'e kavuşabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum