Matt Reeves, The Batman 2 İçin Acele Etmek İstemiyor

Acele işe Joker karışır

DC/Warner Bros ortaklığının belki de en büyük umudu olan The Batman'in omuzlarında gerçekten çok büyük bir yük var. Sadece firmalar için değil hayranlar da çok uzun zamandır çizgi roman tarihinin en ikonik karakterlerinden birini layığıyla beyaz perdede göremiyor. Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı ve Bruce Wayne rolünde Robert Pattinson'u izleyeceğimiz yeni nesil Batman aynı zamanda ekran için yepyeni bir DC Evreni'nin de kurucusu konumunda. Batman ile birlikte Gotham Polis Departmanı ve Penguen'i anlatan iki farklı dizi de evreni genişletecek.

Durum böyle olunca The Batman'in atacağı temeller zaman içerisinde farklı yönlere çekilip amacından sapacak mı diye endişelenmeye başlamıştık. Ancak yönetmen Matt Reeves, The Batman 2 için bazı planlar olduğunu söyledi, sadece bu planları hayata geçirmek için acele etmeyeceklermiş. Matt Reeves'in açıklamaları şu şekilde:

"Düşünüyorum da ilk yapacağım iş uzun bir istirahat olacak. Aslına bakarsanız durum tam olarak şöyle, bu filmi yaparken benim hissettiklerim asla birinci filmi çekiyormuş gibi değildi. Çünkü eğer filme birinci kısım derseniz devamının geleceğinden emin olmanız gerekiyor. Benim istediğim bu filmi tüm insanlar için eğlenceli bir deneyim haline getirmekti. Böylece dünyanın seksen yılı aşkın bir süredir sevdiği bir karaktere taze bir bakış açısı getirme deneyimini yaşayabileceğiz. Eğer başarılı olursak, ki olacağımızı biliyorum, anlatmak istediğim çok fazla hikaye var, o zaman ikinci filmi yaparız. Birinci film tam anlamıyla bir macera olmadığı için değil, anlatacak daha fazla hikaye olacağı için.

Bakalım izleyiciler filmi gördükten sonra ne düşünecek? Umarım filmle bir bağ kurabilirler ve daha fazlasını görmek isterler. Böylece ben de çok uzun süre istirahat etmemiş olurum!" 

Vizyona girene kadar epey sancılı bir pandemi süreci atlatan The Batman'e artık hiç olmadığı kadar yakınız. Riddler'ı ana kötü olarak göreceğimiz epey şahane bir Gotham atmosferine sahip gibi gözüken film 4 Mart'ta vizyona girecek. Bat & Cat dinamiği, geniş kadrosu derken sanırım özlediğimiz Pelerinli Süvari'ye tekrar kavuşuyoruz.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum