Advertisement

MCU'nun Dördüncü Spider-Man Filmi 2024 Vizyon Takvimini Hedefliyor

Sony'den sıkıştırma geliyor olabilir

Marvel bünyesi altındaki en popüler karakter yıllar geçmesine rağmen halen Spider-Man. Özellikle MCU ve Robert Downey Jr. etkisiyle birlikte Iron Man/Tony Stark zirveyi zorlasa da Peter Parker'ı insanların kalbinden çıkartmak sanıldığı kadar kolay değil. İşin sinematik kısmında ise şu an için Peter Parker'ın tek evi Marvel Sinematik Evreni. Tabii karakterin hakları Sony'de olduğu için bu ev sürekli geçici konumda.

İlk üç Spider-Man filminin ardından MCU belki de karakteri bir süre daha dinlendirmek istiyordu. Ancak son gelen haberler Disney'in yola sanılandan daha erken bir sürede devam edeceğini gösteriyor. İlk olarak Cosmic Circus'un duyurduğu habere göre Sony ve Marvel Stüdyoları bir toplantı gerçekleştirdi ve dördüncü film için bir mutabakata vardı. Disney'in vizyon slotları arasında yer alan 12 Temmuz 2024 tarihi Spider-Man 4 için ayrılmış olabilir. 

Burada Sony'nin olaya dahil olması durumu çok daha ciddi hale getiriyor. Zira MCU içerisinde yer alsa bile Spider-Man solo filmleriyle ilgili son karar Sony'e ait. 12 Temmuz 2024'ün bir diğer özelliği de iki hafta sonrasında Thunderbolts filminin vizyona girecek olması. Muhtemelen Spider-Man 4 onaylandığı an 2024 sonrası takvim için Thunderbolts kaynaklı bir domino etkisi de yaşanabilir. 

Tom Holland'ın karakteri yakın zamanda bırakmak gibi bir niyeti olduğunu da biliyoruz ama Sony-Holland ilişkisi de epey yakın durumda. Şu an için filmin senaryosuyla ilgili doğal olarak bir bilgi yok ama eğer bu tarih netleşirse dördüncü filmin özellikle kötü adam tercihlerini merakla bekliyorum. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum