MCU'nun Silver Surfer Gösterimi Özel Bir Yapıma Sahne Olabilir

Werewolf by Night etkilerini gösteriyor

Marvel Sinematik Evreni büyük bir hızla yeni karakterleri entegre etme projesine devam ediyor. She-Hulk'ın finaliyle birlikte artık Daredevil'ın girişi tamamlandı ve kendi dizisini bekliyoruz. Öte yandan merakla beklediğimiz Fantastik Dörtlü de solo filminin hazırlıklarına devam ediyor. Eh, F4 işin içerisine girmişken 3 isimden bahsetmemek olmaz. Galactus, Doctor Doom ve Silver Surfer. 

Doom için MCU'nun kesinlikle devasa planları var ve bi noktada kendisini ana hikaye kötüsü olarak izleyeceğiz. Galactus ile ilgili ne düşündüklerini bilmiyorum ama yardımcısı Silver Surfer sanılandan çok daha farklı bir şekilde evrene girebilir. Cosmic Circus'dan gelen son haberlere göre Marvel Stüdyoları, Silver Surfer için solo bir proje düşünüyor. Hatta bu noktadaki ilham kaynağı da Disney+ üzerinden yayınlanan Werewolf by Night olmuş. Marvel Sinematik Evreni'nin Moon Knight ile birlikte evrene kattığı Werewolf by Night formülü kozmik tarafa da sirayet edebilir.

Silver Surfer'ın tek başına bir dizi ya da Disney+ filmi şeklinde ekranlara geri dönüşü muhakkak bir noktada Galactus'u da içereceği için MCU'nun kozmik tarafında kartlar yeniden dağıtılacaktır. Zaten önümüzdeki üçüncü Guardians of the Galaxy filmiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin kozmik tarafında epey bir boşluk ortaya çıkacak. Hem F4 hem de Silver Surfer'ın gelişi bu boşluğu ziyadesiyle doldurma yeter. Tabii bir de ben dahil çok fazla hayranın hayallerini süsleyen Nova ve ekini Nova Corps'un durumu var. Ancak görünüşe göre Nova cephesinden haberleri alacağımız yer Captain Marvel ve devam filmi The Marvels külliyatı olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum