Advertisement

MCU'nun Spider-Man Yönetmeni Jon Watts'tan Yeni Bir Star Wars Dizisi Geliyor

Sithler de mi Tony Stark'a bağlanacak?!

Disney, Marvel Sinematik Evreni ile birlikte paralel evrenleri çarpıştırmaya başladı. Sonrasında MCU ile tanıdığımız insanlar yavaş yavaş Star Wars projelerinde yer almaya başladı. Şakayla başlayan komplo teorilerinde "Captain America'yı ışın kılıcı tutarken görecek miyiz?" diye işkillenmedim değil. MCU için üç tane Spider-Man filmi çeken Jon Watts da Disney'den kopamayanlardan. Başarılı yönetmen yeni bir Star Wars dizisi için tekrar kamera arkasına geçecek. Dizinin senaristi Chris Ford ve Watts 11-12 yaşlarında dört çocuk oyuncu için arayışlara başlamış bile. 

Bu yeni Star Wars dizisi için çalışmalar başlamış bile. Hatta dizinin çalışma adı bile ortada; "Grammar Rodeo". The Simpsons'ın klasik bölümüne atıfta bulunan bu ismin altında çok daha fazla detay yatıyor olabilir ama henüz onları uyandıracak bilgilere sahip değiliz. Return of the Jedi'ın sonrasında (Tıpkı Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka gibi) geçeceğini bildiğimiz Watts'ın dizisi görünüşe göre biraz daha farklı bir yapıda olacak. Steven Spielberg'in 1980'lerde yaptığı macera filmlerinin uzaylı versiyonu şeklinde betimlenen Star Wars dizisi belki de o özlenen orijinal üçleme kıvamında bir iş olabilir. 

Daha önce Clone Wars ile birlikte ikinci ve üçüncü film arasını epey oyan Lucasfilm'in yeni gözdesi de altıncı ve yedinci filmin arasındaki büyük boşluk olmuş. Her seferinde daha yeni veya çok daha eski bir dönem görmek isteyen hayranlara ise KOTOR Remake'den başka çare kalmamış gibi gözüküyor :) 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum