Medal of Honor: Above and Beyond, Tam 340 GB Boş Alan Gerektiriyor

2020'nin en büyüğü

Medal of Honor: Above and Beyond, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen bir oyun ve yılın en büyük VR oyunlarından biri olacak. Burada 'büyük' kelimesini hem oyunun önemi, hem de kapladığı yer için kullandım çünkü oyunu kurmak için tam 340 GB boş alana sahip olmanız gerekiyor. Üstelik sistem gereksinimlerinde bunun için SSD öneriyor, yani SSD'nizde 340 GB yer açmanız lazım.

Oyun kurulduktan sonra kapladığı alan 170 GB'a düşüyormuş. Yani SSD'nizde yeterli yer yoksa önce bazı oyunları kaldırmalı veya taşımalı, Above and Beyond'u kurduktan sonra o oyunları geri kurmalı veya geri taşımalısınız :)

Karşılaştırma yapacak olursak bu yılın en büyük VR oyunu olan Half-Life: Alyx'in hard diskte kapladığı yer sadece 68 GB. Microsoft Flight Simulator bile içerisine tüm dünyayı sığdırdığı oyununu bize 127 GB büyüklükle sunarken, Above and Beyond'un bu kadar yer kaplayacak olması gerçekten şaşırtıcı.

Oyunun minimum sistem gereksinimleri de hiç de minimum değil aslında:

  • Intel i7 9700K (veya eşdeğer AMD)
  • 16GB DDR4 RAM
  • Nvidia GTX 2080 veya daha iyisi
  • 340GB kurulum alanı, SSD önerilir

Medal of Honor: Above and Beyond, 12 Aralık 2020'de VR için çıkacak.

 

YORUMLAR
Mizantrop86
11 Aralık 2020 16:00

GTX 2080? Bu oyunun tarihin en az satan oyunlarından biri olacağına eminim; bu tarz bir sistemi olanlar bile 340gb alan ayırmaz. Zaten ekran kartı gereksiniminden ne tarz bir optimizasyon problemiyle geleceğini anlamak güç değil. Half Life Alyx gibi oyunları anca takip ederler. Half Life Alyx GTX 1060 gerektirirken bile aşırı satamadı ; 2080 gerektiren bir EA oyunu satmayacak gibime geliyor.

Parolamı Unuttum