Mediatonic, Fall Guys'daki Hilecilerden Haberdar

Sorun çözülmeye çalışıyor

Fall Guys: Ultimate Knockout, yakaladığı başarı ile bir süre daha gündemden düşmeyecek gibi görünüyor. Yayıncı Devolver Digital’ın öve öve bitiremediği oyun şu anda pek çok AAA oyunun önüne geçmeyi başarmış durumda. Hatta Twitch izleyicilerinin LoL, Fortnite ve GTA 5 gibi oyunlardan çok, Fall Guys izlediği görülebiliyor.

Fakat bir anda popüler olan oyunlarda olduğu gibi Fall Guys’ın da başı hileciler ile derde girmiş durumda. Twitter’dan, Reddit’ten ve Steam üzerinden karşılaştıkları hileleri dile getiren oyuncular, durumdan pek hoşnut değil.

Geliştirici Mediatonic ekibinin bir çözüm üzerinde çalıştığı biliniyor. Öte yandan Fall Guys’ın bir anti-cheat sistemine sahip olmaması da mümkün. Sonuçta insan kendine “böyle bir oyunda kim hile yapar?” sorusunu sorarken buluyor. Fakat oyunda hız hilesinden tutun, uçma hilesine kadar her türlü hile bulunuyor.

Oyunun bir raporlama sistemi de bulunmadığı için geliştirici ekip bu kişilerin Fall Guys’ın Discord kanalında paylaşılmasını rica ediyor. Bununla birlikte oyunun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada bir an önce bu soruna bir çözüm üretileceği de belirtilmiş.

YORUMLAR
darkrockv7
11 Ağustos 2020 14:39

En kötü EAC gibi bir yazılımın lisansını alabilirler. Eğer bu konuda deneyimleri yoksa işleri zor.

Parolamı Unuttum