Megadeth Wargaming Oyunlarıyla Buluşuyor!

Tüm kadro bir arada

Beni tanıyanlar zaten biliyordur ama şu hayatta en sevdiğin grup ne dersiniz cevabım bir saniye bile düşünmeden Megadeth olur. Yıllardır Megadeth dinlemeden geçirdiğim gün sayısı çok azdır ve benim için yeri gerçekten de çok özel olan bir grup kendileri. Dolayısıyla Wargaming'in Megadeth işbirliği haberini okuyunca "aha haftanın en güzel haberi!" deyiverdim.

World of Tanks Modern Armor, World of Tanks Blitz, World of Warships ve World of Warships: Legends'ta 28 Ağustos'ta başlayacak olan Metal Fest etkinliğinde Megadeth de tam kadro yer alacak. Hatta grubun ikonik maskotu Vic Rattlehead'de 3D olarak ve kendine has seslendirmesiyle ilk defa bir video oyununda karşımıza çıkacak.

Wargaming Metal Fest adresi şöyle: //megadeth.wargaming.net

Oyuncular etkinlik boyunca Megadeth temalı ödüller kazanacaklar. Örneğin World of Tanks Modern Armor'da “Peace Sells…but Who’s Buying?” ve “The Sick, The Dying… and the Dead!” albümlerinden esinlenen iki yeni tank olacak. Dave Mustaine, James LoMenzo, Dirk Verbeuren ve Kiko Loureiro ile kendi sesleriyle 2D komutanlar olarak oyundaki yerini alacak. Eğer Megadeth tanklarına sahipseniz garajınızda Soldier On! ve Peace Sells çalacak :)

World of Tanks Blitz'de ise Dave Mustaine'in gitarı hangarınızın atmosferini değiştirecek.

World of Warships'te Dave Mustaine gemi komutanı olarak karşımıza çıkarken, Vic Rattlehead de yine oyunda olacak. "All Megadeth Stuff" paketini alan oyuncular ise tüm zamanların en iyi thrash albümlerinden biri olan Rust in Peace kapağından esinlenen Rattlehead kruvazörüne sahip olacaklar. Bu gemiyi kullanırken arkada Tornado of Souls çalacak, cümbüşe bakar mısınız :)

World of Warships Legends'ta da yine Rattlehead kruvazörü bulunacak ve Dave ve Vic ödül olarak sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum