Merak Etmeyin, Sonic Artık Kimseyi Öpmeyecek

Sonic'in aşkları yarım kalıyor

Sonic hayranları "Sonic 06" adı verilen ilginç (!) oyunu hatırlayacaktır. Adını dünyanın en kötü oyunları listesine yazdırmayı başaran bu çılgın projede dikkatleri en çok çeken şey Sonic ve Prenses Elise'in öpüşme sahnesi olmuştu. Aradan 16 yıl geçmiş olmasına rağmen SEGA ve Sonic ekibi bu hatayı atlatabilmiş değil.

Fakat korkmayın zira Sonic aleminin en önemli ismi Takashi Iizuka, bunun bir daha gerçekleşmeyeceğinin sözünü veriyor. 1994 yılından beri SEGA'da çalışan yönetici, Sonic the Hedgehog 3 gibi klasiklere imza atmıştı. Sonic Origins ve Sonic Frontiers gibi projelerin başında olan yönetmen, bu durumun bir kez daha yaşanmayacağını açıkladı.

Axios'a konuşan yönetmen bunu bir daha yapmayacaklarının altını çizdi. Bununla birlikte Iizuka'nın kafasında belirlediği Sonic kurallarını öğrenmiş bulunuyoruz. Yönetmenin ifadelerine göre Sonic oyunlarının iki tasarım detayını verebilmesi gerekiyor. Bunlardan ilki Sonic'in hızı. Yani oyunlarda bu hızı hissedebilmeniz gerektiği görüşünde yönetici. İkincisi ise Sonic'in yüzme bilmiyor oluşu...

Üçe de artık Sonic'in insan öpmemesi gerektiğini yazabiliriz sanırım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum