Merakla Beklenen Life is Strange 2'nin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Gaza geldik mi?

Haftaya, yani 27 Eylül'de PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak Life is Strange 2'nin çıkış fragmanı yayınlandı. Sanırım Dontnod oyunu heyecanla bekleyen oyuncuları biraz daha sabırsızlandırmak istemiş olsa gerek ki çıkış fragmanını erkenden yayınlayıverdi.

Life is Strange 2'de Seattle'da yaşayan Sean ve Daniel Diaz kardeşlerinin hikayesini öğreneceğiz. Meydana gelen trajik bir olay sonucunda ikili polisten kaçmaya başlıyor ve bu kaçış macerası sırasında da karşılarına çıkan çeşitli tehlikeler aralarındaki ilişkiyi zorlamaya başlıyor. Elbette işin içinde Life is Strange ismi olduğundan bir kez daha doğaüstü olayların işin içinde olacağını tahmin edebilirsiniz. Gerçekten de Diaz kardeşler anlayamadıkları ve kontrol edemedikleri doğaüstü güçlerle karşı karşıya gelecekler.

Oyunun ilk bölümünün ismi Roads olarak belirlenmiş. İlk sezonda toplam beş bölüm bulunacak ve bu beş bölümün sonunda hikayenin bir yıllık kısmını öğrenmiş olacağız.

Hatırlarsanız Dontnod, The Awesome Adventures of Captain Spirit ismindeki oyunu ücretsiz olarak yayınlamıştı. Bu ikinci oyunu oynamadan önce ileride gelişecek olaylar hakkında fikir sahibi olmak için öncelikle o oyunu oynamanızı da öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum