Metaphor: ReFantazio’dan Yeni Bir Fragman Geldi

Yine kısa bir tura çıkıyoruz

Metaphor: ReFantazio, bu yılın öne çıkan RYO’larından birisi olmaya aday. Atlus’un geçmiş performanslarını göz önünde bulundurunca aksi yönde düşünmek çok da mümkün değil zaten. Hal böyle olunca da merakla bekliyoruz. Bu meraklı bekleyişte son 1,5 aya girdiğimiz şu günlerde fragmanlar da peş peşe geliyor. Yeni fragmanda da kısa bir tura çıkıyoruz:

Bu fragman da “Travel Beyond Fantasy” başlığıyla paylaşılmış. Ekibimizin, bu sefer de Oceanna kıyılarına gidip bir canavar avlamak, sonra da onun kellesini vakit sona ermeden hedefe ulaştırmak gibi bir görevi var. Bu mücadeleyi kazanabilmek için en büyük canavar kafasını götürmek gerekiyor. Fragmanda yapılan yolculuklardan, çatışmalardan ve arkadaşlarla vakit geçirilen bölümlerden kesitler sunulmuş durumda.

İşin içinde Atlus olunca doğal olarak akıllara Persona serisi geliyor. Ama şahsen Metaphor: ReFantazio’nun Fire Emblem serisini anımsatan yerleri olduğunu da düşünüyorum. Bu da güzel bir şey elbette.

Metaphor: ReFantazio, 11 Ekim’de oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dört gözle bekliyoruz kendisini, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum