Metro Exodus Çok Yakında Windows Store’da Satışa Sunulacak

Epic Games Store anlaşması buraya kadar mıydı acaba :)

Hatırlayacağınız üzere Epic Games Store’un ‘exclusive’ anlaşmaları ile ilgili tartışmaların fitilini ateşleyen oyun olmuştu Metro Exodus. Steam’den kaldırılması bir kesimin yoğun tepkisini çekmiş, diğer kesim ise bunu Epic Games adına atılması gereken bir adım olarak yorumlamıştı. Anlaşmaya göre Şubat 2020’ye kadar Steam’de satışa sunulmayacak. Ama bu anlaşma Microsoft Store’u kapsamıyormuş anlaşıldığı kadarıyla :)

Oyunun Microsoft Store’daki sayfasında 9 Haziran tarihi çıkış tarihi olarak girilmişti, ancak bir süre sonra bu tarih kaldırıldı. Yine de dikkatli gözler bir kere yakalamış oldu bu detayı :) Belirtilen tarih Microsoft’un E3 2019 sunumu ile örtüşüyor. Dolayısıyla, sunumda yer verilecek duyurulardan birisi olması kuvvetle muhtemel. 

Aynı sunumda PC için Game Pass ile ilgili duyuru da yer alacak. Ne dersiniz, bir güzellik yapıp Game Pass oyunları arasına eklerler mi bunu da :) Bakalım bizleri ne gibi haberler bekliyor Microsoft sunumunda. Takipteyiz.

YORUMLAR
Niural
6 Haziran 2019 18:30

Günün yarısında siteye erişemiyorum. Bir tek bende mi oluyor yoksa başka erişemeyen de var mı?

waltran
Niural
8 Haziran 2019 17:56

aynen arada bir hata mesajı veriyor whoops felan diye


yeknesak
Niural
6 Haziran 2019 22:08

Tam açılmamasına ek bende bir yavaşlık problemi de var. Eski sitedeki kadar uzun sürmese de yeni sayfada açtığım haberlerin tam olarak dolması 5-10 saniye kadar sürüyor. Metin odaklı bir site için pek başarılı bir istatistik değil bence.


AvastYeScurvyDog
Niural
6 Haziran 2019 22:00

Aynisi bende de oluyor. Siteye her girdigimde tekrar uye girisi yapmam da artisi ve 2 dakika sitede bir sey yapmayinca direk aktif olmadigim icin site kapaniyor ve yeniden acmam gerekiyor ve tabi tekrar giris yapmam gerekiyor siteye. Son 1 haftadir sikintili. En azindan bende oyle.

Ghost AssassiN
AvastYeScurvyDog
7 Haziran 2019 02:39

Sayfaların yavaş yüklenme sorununu bir kenara bırakırsak en sorunlu kısım tekrar tekrar hesaba girmek zorunda olmamız.


Parolamı Unuttum