Metro Exodus, Sonunda Steam’e Teşrif Etti

Tünelin sonundaki ışık göründü...

Metro Exodus için yapılan anlaşma Epic Games Store’un en tartışmalı hamlelerinden birisi olmuştu. Oyunun Steam’de satıştan çekilmesi haklı olarak eleştiri konusu edilmişti. Hatta diğer Metro oyunlarının da olumsuz inceleme bombardımanına tutulması gibi anlamsız tepkiler de görmüştük. Üzerinden 1 yıl geçti ve sonunda Exodus da Steam’de oynanabilir hale geldi.

Metro Exodus, bana göre geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından birisiydi. Serinin ileriye doğru yerinde ve başarılı bir hamle yaptığı kanaatindeyim, bilmem sizler ne düşünürsünüz. Hazır ek paketlerinden ikincisi Sam's Story de gelmişken tekrar dönüp oynamak için iyi bir bahanemiz bulunuyor.

Metro Exodus - İnceleme

Steam’de oynamak isteyenler de artık kendisine kavuşmuş durumdalar, hem de oyun %40 indirimiyle birlikte geldi. Oyunun standart versiyonu 249 TL’den 150 TL’ye iniyor bu indirimle. Normal fiyatı 379 TL olan Gold Edition ise 228 TL’ye satılıyor. Tüm Metro oyunlarını tek paket halinde almak isteyenler de 250 TL’ye hepsine sahip olabiliyorlar. Metro Exodus’un Steam sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum