Michael Keaton, Flash Filminde Yeniden Batman'i Canlandırabilir!

Tim Burton da gelir mi?

DC Sinematik Evreni adına oldukça farklı bir yapılanmaya doğru ilerliyoruz. Justice League: Snyder Cut'ın HBO Max'ta yayınlanacağı açıklandıktan sonra DCEU'da Superman'i canlandıran Henry Cavill'in de role yeniden geri dönüş yapacağını öğrendik. Şu an için solo filmlerle yoluna devam etmek isteyen DCEU bir yandan da bir başka lokomotif karakter olan Batman için de yeni bir yapılandırmaya gitti. Matt Reeves'in yazıp yöneteceği ve Robert Pattinson'un başrolünde yer alacağı The Batman filminin hazırlıkları devam ediyor. Ancak evrende başka bir Batman daha görebiliriz, hem de eskilerden bir ismi.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre stüdyo The Flash filminde yaşlı bir Batman kullanmaya hazırlanıyor ve kafalarındaki isim Michael Keaton! Daha önce 1989 yılında vizyona giren Batman ve 1992 yılındaki Batman Returns filmlerinde de Pelerinli Süvari'yi canlandıran Keaton, yeni nesil DCEU'da da karşımıza çıkabilir. Bu haberin en heyecan verici noktası ise Flash filminde izleyeceğimiz Flashpoint hikayesinde yaşlı bir Batman görecek olmamız. Daha önce CW'nin dizi evreninde bir sürpriz yumurta olarak da gördüğümüz eski nesil Batman ile birlikte ortaya atılan garip bir iddia daha var. O da 1989'da ortaya çıkan Tim Burton evreni ile mevcut DCEU'nun bir araya gelerek birleşmesine dayanıyor. 

Flashpoint'in Batman'ini kısaca özetlemek gerekirse, alternatif bir evrende oğlu öldürülen Thomas Wayne, tüm gücünü kullanarak Batman'e dönüşmüştü. Ancak bu farklı ve yaşlı Batman, Bruce Wayne'in aksine silah kullanmaktan ve öldürmekten çekinmeyen daha karanlık bir karakterdi. Flash'ın evreni eski haline getirmesinde de kilit bir rol oynayan Thomas Wayne, eğer bu haliyle filmde yer alırsa gerçekten büyük bir başarı öyküsüne tanıklık edebiliriz. Ancak şu an için Keaton'ın yaşlı bir Bruce Wayne'i mi yoksa Thomas Wayne'i mi canlandıracağı belli değil. Bunun belli olması için stüdyonun Flashpoint hikayesini nasıl kullanacağını bilmemiz gerekiyor. 

Keaton'ın yeniden Batman'i canlandırmasıyla ilgili bir diğer ihtimal ise Ben Affleck yerine yaşlı Batman (Bruce Wayne olan) rolünü alması. Ayrıca DCEU'nun planları arasında bu yeni Batman'i evrende tutmak ve Marvel Sinematik Evreni'nin Nick Fury karakterine benzer bir şekilde kullanmak da yer alıyor. Bence Keaton'ın tek seferlik Batman'i canlandırması evren açısından daha tutarlı olacaktır çünkü Flashpoint Batman'i uzun vadede pek de istenilen etkiyi bırakacak bir karakter değil gibi gözüküyor. Şu an için usta oyuncuyla görüşmelerini sürdüren stüdyonun ne yapacağı büyük merak konusu. Andy Muschietti'nin yöneteceği ve Christina Hodson'ın senaryosunu yazacağı The Flash filminin 3 Temmuz 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum