The Batman Üçlemesi Yeni Bir Joker İle Karşımıza Çıkacak

Her filme farklı Joker

Çizgi roman uyarlamaları yaklaşık son 10 yıldır Hollywood'un en popüler filmleri arasında yer alıyor. Genellikle daha genç kitleye hitap eden çizgi roman uyarlamalarının kaderini belki de Todd Phillips'in yazıp, yönettiği Joker filmi değiştirdi. 18+ çizgi roman uyarlamalarının da başarılı olabileceğini gösteren Joker'in devamının nasıl olacağı ise büyük bir merak konusuydu. DC'nin var olan sinematik evrenine mi bağlanacak, yoksa ayrı olarak mı devam edecek derken The Batman filminden yeni bir haber geldi.

Matt Reeves'in yöneteceği The Batman üçlemesi ilk film için olmasa da devam filmleri için yeni bir Joker yaratmaya hazırlanıyor. Bu da Phillips'in Joker'inin DCEU'dan uzak duracağı anlamına geliyor. Aslında Robert Pattinson ile birlikte genç bir Bruce Wayne işlenileceği öğrenildiğinde hayranlar Joker filmiyle bağlantılı olabileceğini düşünmüştü. Ancak bana göre Joker'in tek başına bir film olarak kalması DC için de daha karlı. Zira Joaquin Phoenix'in can verdiği karakter herhangi bir filmde yan rol olmak için fazla büyük. 

Halihazırda resmi DCEU'da daha önce Joker'i canlandırmış Jared Leto'nun da role geri dönme ihtimali pek gözükmüyor. O yüzden taptaze bir Joker en mantıklı hamle olmuş. Şu an için daha önümüzde yeni Joker'i görmek için epey zaman var. Büyük umutlar beslenen The Batman filmi 1 Ekim 2021'de vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum