MicroProse, Carrier Command 2’yi Duyurdu

Bunca oyunu ne ara çıkartacaklar bakalım

MicroProse’un sahalara geri dönüşü pek çok oyuncuyu sevindirmişti. Sonuçta kendileriyle bir mazimiz var :) Önümüzdeki döneme dair oyun duyuruları da peş peşe gelmişti kendilerinden. Bugün bu listeye bir oyun daha eklenmiş oldu; Carrier Command 2 bir fragman eşliğinde duyuruldu:

Carrier Command 2’de oyuncular üç ana noktaya odaklanacak: Strateji, planlama ve takım çalışması. Fragmanda da bu hususlar vurgulanıyor zaten. Oyunda “anlamlı tercihler” yapacağımızın da altı çiziliyor. Belirli bir duruma ne şekilde yaklaştığımıza bağlı olarak karşı karşıya kalacağımız tablo da değişecek. Birimler arasında sinerji sağlamak da göz önünde bulundurulması gereken bir başka detay olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca, sadece stratejiyi belirleyip saldırı emirlerini vermekle yetinmeyeceğiz, dilediğimiz bir savaş aracının kontrolünü ele alıp çatışmaya doğrudan dahil olabileceğiz.

MicroProse yıllar öncesinin sevilen oyunlarından birisini daha tekrar canlandırmaya niyetlenmiş, iyi de yapmış. Umarım sonuçta karşımıza çıkan oyun da beğeniyle karşılanan bir yapım olur. Geomata tarafından geliştirilen Carrier Command 2, Steam sayfasındaki bilgiye göre 1 Nisan 2021 tarihinde oyun severlerle buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum