Microsoft Artık Halo Serisini 343 Industries'e Emanet Etmeyecekmiş

İşin sadece denetleme kısmında olacaklar

Microsoft bundan sonra Halo serisini 343 Industries'e emanet etmemeyi planlıyor. 343 Industries serinin geleceğinde yalnızca denetçilik rolü üstlenecek çünkü Microsoft artık 343'ün 'geliştirme' kısmındaki becerilerine çok da fazla güvenmiyor.

Seriyle ilgili geçmişte de tutarlı ve isabetli bilgiler veren Bathrobe Spartan, 343 Industries'in 500 çalışanlı günlerinden 280 çalışana kadar düştüğünü, iç iletişim ve pazarlama ekiplerinin de artık stüdyo bünyesinde yer almadığını söyledikten sonra Microsoft'un 343 Industries'in kendi bünyesinde oyun geliştirme becerilerine artık çok da güvenmediğini, bu yüzden serinin geleceğini farklı stüdyolardan göreceğimizi söylüyor. 343 Industries yeni oyunların konsept ve yapım öncesi aşamalarına odaklanacak, sonrasında da geliştirme sürecini denetleyecek.

Bathrobe Spartan şu an iki büyük oyunun yapım öncesi aşamada olduğunu da eklemiş. Bunlardan biri çok oyuncu modu içerecek. Bu iki oyundan birinin Halo CE Remake, diğerinin ise serinin yeni oyunu olduğu iddia ediliyor.

Serinin şu anki son oyunu Halo Infinite PC ve Xbox konsollarda bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum