Microsoft, Call of Duty İçin Exclusive Kartını Oynamayı Düşünmüyor

Spencer, platforma özel içerik olmayacak diyor

Xbox patronu Phil Spencer, Activision Blizzard satın alımı gerçekleştiği taktirde tüm platformlardaki tüm Call of Duty oyuncularının aynı içerik ve özelliklerine sahip olacağını, Microsoft'un herhangi bir biçimde exclusive kartını oynamayacağını söyledi.

Xbox On'a verdiği röportajda Spencer'a Microsoft'un Xbox oyuncularına özel Call of Duty içeriği sunmayı planlayıp planlamadığı sorulmuş. Spencer'ın cevabı şöyle:

"Biz her yerde mevcut olacak ve exclusive olmayacak dediğimizde tüm platformlardaki tüm oyuncular için Call of Duty'nin en iyi versiyonunu sunmaktan bahsediyoruz.

Birkaç hafta önce çıkan harika bir oyun var, Hogwarts Legacy. Evet, orada sadece PlayStation'da olan, Xbox'ta olmayan bir görev var ve bunun sektörün bir parçası olduğunun farkındayım. Biz bunu yapmak istemiyoruz. Özel bir silah görünümü veya bir oyunda özel bir mod yapma niyetimiz yok. Bir oyunun aynı versiyonu tüm platformlarda mevcut olacak, bugün de yaptığımız şey bu.

Eğer PlayStation'da Minecraft oynuyorsanız, Minecraft veya Minecraft Dungeons veya Legends'ın daha zayıf bir versiyonunu oynadığınızı hissetmeyeceksiniz. Oyuncuların hangi platformu seçerlerse seçsinler harika bir deneyim yaşadıklarını hissetmelerini istiyoruz."

Microsoft geçen günlerde de Nintendo'yla 10 yıllık bir anlaşma yapmıştı, buna göre Activision Blizzard satın alımı gerçekleşirse yeni Call of Duty oyunları Nintendo platformlarına da gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum