Microsoft Flight Simulator 2024'ten Yeni Bilgiler Geldi

Uçacaksın, uçacaksın, biyomlara uçacaksın

Bu yıl bendenizin merakla beklediği Microsoft Flight Simulator 2024'ten muhteşem yeni detaylar geldi. Henüz ay başında gösterilen oyun, beklediğimizden çok daha büyük güncellemeler ile birlikte geliyor. En büyük değişiklik de, dünyanın kendisinde yaşanacak.

MFS 2024'te uçağınızın altındaki dünya artık sadece bir dokudan ibaret olmayacak. Tamamen 3D olarak modellenecek yeryüzü, size farklı biyomların da kapısını açacak. Geliştirici ekip, 30'dan farklı biyomun yeniden tasarlandığını belirtiyor. Bu biyomlar rastgele şekillerde oluşarak karşımıza çıkacak.

Genel anlamda gerçekçiliği artıracak yeni nesil uçuş simülasyonu, yapay zeka destekli uçakların yapılarını da güçlendirecek. Yetmiyor, yeni oyunda uluslararası hava trafiğini de simüle edebileceğiz. Aynı zamanda oyunda dünyadaki tüm petrol sondaj kulelerinin helikopter pistlerine de iniş yapabileceksiniz.

Grafik anlamında da güçlenecek oyunun, çok daha iyi bir fizik motoruna kavuşacağı da açıklandı. Böylece kargo uçuşlarında çok daha farklı tecrübeler yaşayabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum