Microsoft Flight Simulator Yıl Sonuna Doğru Heikopterlere Kavuşacak

Büyük güncellemeler yolda

Microsoft ve Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator'un 2022 yol haritasını paylaştı. Kısa vadeli, yani Mart ayına kadar olan plan detaylı biçimde açıklanırken asıl büyük sürprizlerin yıl içine yayılmış halde yayınlanacağını da görmüş olduk.

Bu sürprizlerden en önemlisi ise oyuna helikopterlerin eklenecek olması. Aslında mod yapımcıları daha önceden oyuna helikopter eklemişti ve aslında oyunun içinde helikopter fiziğini destekleyen bir şey olmadığı için bunun oldukça yaratıcı bir mod olduğunu söylemek mümkün. Oyunun simülasyonu uçaklara göre yapılmış olduğundan elbette bu modda da sırıtan şeyler var, ama yıl sonuna doğru oyuna resmi helikopter desteğinin gelmesiyle birlikte mod sayısında da ciddi bir artış bekleniyor.

Büyük Güncellemeler başlığı altında mayıs ayında Top Gun genişleme paketi, haziran ve sonbahar aylarında ise sürprizler olduğu görülüyor. Yine sonbaharda eklenecek olan bir başka eklenti ise Planörler. Bu sabit kanatlı hava taşıtları, oyuna helikoptlerden önce eklenecek.

Anlayacağınız Asobo yalnızca dünya haritasını geliştirmekle kalmıyor, uçuş fiziklerine dair de önemli yenilikler yapmaya çalışıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum