Microsoft Flight Simulator'ın 40. Yıl Özel Güncellemesi Yayında

Bol bol donanım desteği geldi!

Tarihin en iyi simülasyon oyunu olan (tartışma kabul etmiyorum) Microsoft Flight Simulator, 40th Anniversary Edition versiyonuna kavuştu. Güncelleme ile birlikte tonlarca yeni içeriğe kavuşan oyun, çok daha büyük donanım desteği sunmaya başlayacak. Ayrıca oyuna gerçek boyutlarında bir Airbus A310 ekleniyor. Yay!

Oyuna eklenen yeni bir hafıza defragmentasyon sistemi sayesinde kullandığınız VRAM kısıtlanarak daha iyi bir DX12 deneyimi sunacak. Bununla birlikte DX12 kullanırken kokpit içerisinde zaman zaman yaşanan grafik sorunları da bu güncelleme ile birlikte temizlenmiş olacak. Tertemiz rotalar bizleri bekliyor yani.

Fakat güncellemeler bununla sınırlı değil. Misler gibi 4 yeni havalimanı da oyuna eklenmiş durumda. Ayrıca AMD kullanıcıları için FSR2 desteği, NVIDIA kullanıcıları için ise DLSS3 desteği oyuna eklenmiş durumda.

Eğer oyunu HOTAS setleri ile oynamak istiyorsanız güzel haberlerimiz var. Güncel desteklerin yanı sıra yeni güncelleme ile birlikte Turtlebeach VelocityOne Flightstick, Honeycomb Alpha Flight Controls ve Thrustmaster TCA Sidestick X setlerinin desteği de sunulmaya başlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum