Microsoft Flight Simulator'ın Çıkış Tarihi Açıklandı!

Takvimleri işaretleme zamanı

Tanıtıldığı ilk günden beri merakla beklenen Microsoft Flight Simulator, 18 Ağustos'ta PC çıkışını gerçekleştirecek! Bir süredir alfa sürecinde olan oyun 30 Temmuz itibariyle kapalı beta sürecine de giriş yapacak. Fakat biraz önce yapılan açıklama ile birlikte oyunun paketleri, fiyatları ve ön yüklemeleri açılmış durumda.

Gerçekliği ön planda tutacak oyunda hava trafik verilerinden, iklim verilerine kadar pek çok sistem eş zamanlı olarak kullanılacak. Dünyadaki pek çok havaalanının yavaş yavaş ekleneceği oyun, ilk olarak üç farklı versiyonda toplam 40 adet pist ve 30 adet uçak bulunduracak.

350 TL'lik giriş versiyonunda; içerisinde Airbus'ın dar gövdeli A320neo modelinden, Boeing'in 747-8 Intercontinental modeline kadar pek çok ismin bulunduğu 20 adet uçak bulunacak. Aynı paket içerisinde 30 farklı havaalanı da oyuncuların pistlere iniş yapmasını bekliyor olacak.

550 TL'lik Deluxe versiyonunda ise uçak sayısı 25'e, havaalanı sayısı ise 35'e yükseliyor. Fiyat etiketi tam 725 TL olan Premium Deluxe versiyonda ise bu rakamlar sırasıyla 30'a ve 40'a yükseliyor. Bununla birlikte oyunun PC ve Xbox One için Game Pass'e geleceğini de hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum