Microsoft, Halo: Infinite İçin Kısa Bir Klip Yayınladı

Master Chef değil, Master Chief

Microsoft ve 343 Industries, Halo hayranlarının büyük merakla beklediği serinin en yeni oyunu Halo: Infinite'ten kısa ve tadımlık bir klip yayınladı. Klipte görsel namına pek bir şey yok ama dinlediğimiz ses kaydı Banished'in geri dönüşünü işaret ediyor.

Banished, Covenant'a karşı isyan bayrağı açan bir paralı asker organizasyonuydu ve Atriox liderliğindeki bu fraksiyon İnsan-Covenant savaşından sonra iyice güçlenmişti.

Halo: Infinite, Halo 5: Guardian'ın doğrudan devam oyunu olacak ama bildiğiniz gibi bu oyun PC'ye çıkmamıştı. Bildiğimiz kadarıyla Microsoft'un Halo 5'i PC oyuncularına da sunmak için bir planı yok. Parça parça yayınlanan Master Chief Collection içerisinde Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST Campaign ve Halo 4 bulunuyor. Ancak Halo: Infinite hem Xbox One / Xbox Series X, hem de PC için çıkacak. Bu yüzden oyunun başında önceki oyuna dair bilgilendirme görmeyi bekleyebiliriz.

Halo: Infinite'in ilk oynanış görüntüleri Temmuz ayındaki Microsoft sunumunda gösterilecek ve bu sunumda oyunun yeni nesil versiyonunu göreceğiz.

Halo: Infinite, 2020 sonlarına doğru çıkacak ve PC için Microsoft Store'a ek olarak Steam'de de yer alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum