Xbox Series X Logosu, Microsoft'un Tescil Başvurusunda Ortaya Çıktı

Sizce nasıl?

Microsoft’tan Xbox Series X ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bu seferki haber, yeni nesil konsolun tescil başvurusu ve başvuruda yer verilen logosu hakkında.

ABD Patent Ofisi’ne yapılan bir başvuru bir Reddit kullanıcısının dikkatini çekmiş. Şu sayfadan da görülebileceği üzere 16 Nisan’da Microsoft tarafından Xbox Series X için yapılan tescil başvurusunda konsolun logosu da yer alıyor:

Başvuruda, sadece Xbox Series X konsolları için değil, her türlü ürün için bir isim tescili talep ediliyor. Başvuruda her türlü golf, basketbol, beysbol ve tenis ekipmanlarından yo-yo ve yapbozlara, kart oyunlarından masa üstü oyunlara, valizlerden kokteyl bardaklarına, posterlerden kitaplara kadar pek çok ürün sıralanmış. Ama bu tabii ki Microsoft’un bu tarz ürünler üretmeye niyetlendiğinden değil, standart hale gelen uygulamadan ileri gelen bir listeleme. Yine de günün birinde Series X markalı bir ürün çıkarmaya niyetlenirseniz, listeyi bir kontrol edin, sonra bir telif anlaşmazlığı ortaya çıkmasın :)

İşin şakası bir yana, Microsoft artık Series X ile ilgili adımlarına hız veriyor gibi. Önümüzdeki haftalarda konsolun çıkış tarihi ve fiyatı başta olmak üzere yeni bilgilerle oyun severlerin karşısına çıkması bekleniyor. Sony nasıl bir hamle yapar, Microsoft’tan önce mi sonra mı düzenler bu programı, merakla bekliyoruz. Her iki cepheden gelecek haberler için takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum