Microsoft Yakında Yeni Xbox Series X Oyunlarını Göstermeye Başlayacak

Bu kadar donanım yeter, sıra oyunlarda

Xbox patronu Phil Spencer, bundan sonra Xbox Series X'in sistem özelliklerinden ziyade yeni oyunları göstermeye odaklanacaklarını açıkladı. Spencer, Xbox Series X'in sistemi ve konsolun sunacağı servislerle ilgili hala daha açıklamadıları şeyler olmasına rağmen, şimdiye kadarki açıklamaları 'oyunlara yer açmak' amacıyla yaptıklarını söylüyor.

"İnsanların oynadığı şeyin oyun olduğunun farkındayız. Değişken oranlı gölgelendirmeyi oynamazsınız, ışın izlemeyi oynamazsınız, bu teknoloji kullanan oyunları oynarsınız" diyor Spencer ve bu teknolojileri göstererek, bunları kullanan oyunları göstermek için zemin hazırladıklarını belirtiyor. "Game Awards'ta konsolla beraber Hellblade II'yi göstermemizin sebeplerinden biri de buydu - Game Awards'ta elimizde bir oyun olmadan konsolu göstermek biraz etkisiz olurdu" demiş Phil Spencer. Bu konuda oldukça haklı olduğunu da söylemek lazım.

Spencer, Microsoft'un önümüzdeki günlerde oyunlar hakkında daha çok konuşmaya başlayacağını, üçüncü parti stüdyolarının da oyunlar hakkında konuşmak için sabırsızlandığını belirtmiş.

Önümüzdeki günlerdeki stratejiler Xbox Series X ile PlayStation 5 rekabetinde kimin önde başlayacağı konusunda belirleyici olacak. Benim ibrem şimdilik Xbox Series X'ten yana.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum