Mike Flanagan, Amazon İçin Dark Tower Dizisi Yapacak!

Beş sezon, iki film

Filmlerinin yanı sıra Netflix için yaptığı The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Midnight Mass ve The Midnight Club dizileriyle tanıdığımız Mike Flanagan yeni projesini açıkladı. Stephen King'in dev eseri The Dark Tower, Flanagan'ın ellerinde hayat bulacak!

The Dark Tower'ı son olarak başrollerinde Idris Elba ve Matthew McConaughey'in olduğu 2017 tarihli sinema filmiyle izlemiştik ama kendisi hiç de başarılı bir uyarlama değildi. Rotten Tomatoes notunun %15 olduğunu söylemem bile yeterli.

Uyarlanması zor bir eser olmasına rağmen işin başında Flanagan'ın oluşu benim gibi büyük bir King hayranını heyecanlandırmaya yetiyor açıkçası.

Mike Flanagan ve Trevor Macy'nin kurmuş olduğu Intrepid Pictures'ın hazırlayacağı bu uyarlamanın beş sezonluk bir dizi ve onu takiben iki tam metrajlı film olması planlanıyor.

Flanagan pilot bölümün senaryosunu ve sezonların da genel hikaye yapısını çoktan yazmış, zaten bunu "hayallerimin projesi" olarak adlandırıyor. Hatta dizinin açılışı bile belli, siyah ekranda o ikonik "siyahlı adam çöl boyunca kaçtı, silahşör de peşinden gitti" cümlesi görünecek ve uzaklarda bir silüet görecekmişiz.

Amazon'un bütçe konusundaki cömertliğini de düşündüğümüzde efsane bir yapım geliyor olabilir diye düşünüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum