Milla Jovovich, Resident Evil Serisinin Yeniden Çekilmesini Yorumladı

Milla Jovovich, Resident Evil serisinin yeniden çekilmesinden memnun değil.

 Resident Evil film serisi sıfırdan çekilecek. Serinin film haklarını elinde bulunduran Constantin Film, popüler video oyunundan yeni bir seri çıkarmayı planlıyor.

Ancak bu haber bazı kitleler tarafından iyi karşılansa da önemli bir grup da tepkili. Ek olarak yeni film serisinde tamamen yeni bir oyuncu kadrosu yer alacağı açıklandı ve Milla Jovovich'in yeni seride yer almayacağını öğrendik. Belki minik bir rol falan oynar diyorduk, ancak sanırım kendisi bu kapıyı da kapatmayı tercih ediyor. 

Tecrübeli oyuncu "Reboot mu yapacaklarmış, peki? Eh onlara iyi şanslar o zaman. Bence pek çok insan daha dereyi görmeden paçaları sıvıyor. Bu tehlikeli bir şey. Resident Evil serisini uzun süredir resetlemek istiyordu ve dinleyin: Resident Evil evrenini seviyorum. Bence harika bir ürün ve yapımcı olsaydım ben de bu evreni filmleştirirdim. Bence Resident Evil filmlerini bu kadar özel kılan şey, yapımlarda payı olan herkesin yaptığı işi sevmesi ve oyunların hayranı olmasıydı." şeklinde konuştu. 

İfadelerine devam eden eski 'Alice', "Filmleri resetlemek hakkında konuşmadan önce böyle tutkulu bir ekip bulunmalı. Bu tip bir türe giriş yaparsanız hayranların sahte hissettiren yapımlara duyarlı olduğunu göreceksiniz. Bilim-kurgu/aksiyon/korku filmleri dünyasında gerçek hayranlar ve onlar salak değiller. Bir film insanlar tarafından seviliyor diye yapıldığında veya fırsatı paraya çevirmek için çekildiğinde rahatlıkla söyleyebilirler." diyerek sözlerini noktaladı.

Şimdi ben de Resident Evil serisinin yeniden çekilmesini istemiyorum. Yapım şirketi uydurma senaryolar ve tutarsız filmlerle güvenimi kaybedeli çok oldu. Ancak Milla Jovovich'i sevsem de bu dediklerine gülmeden edemdim. Yahu Resident Evil film serisi resmen zombi filmlerini sevenleri ve Resident Evil serisinin hayranlarını yolmak için çekildi de çekildi. Yani eleştirdiğin konseptin kalbinde sen vardın sevgili Milla. 

Dediklerine katılıyorum ve umarım James Wan ve Greg Russo bizi mutlu edecek filmler ortaya çıkarırlar. Ancak bir kez daha güldüm yani, Paul W. S. Anderson ile birlikte koskoca seriyi çamurlarda sürüklediniz. Oyunlardan alabildiğine uzak, tek amacı para kazanmak olan filmler çektiniz. Neyse efendim, kusura bakmayın minik bir çıkışma yaptım. 

Milla Jovovich'in yeni seri hakkındaki fikirlerini de öğrenmiş olduk en azından.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum