Minecraft Dungeons'un İlk DLC'si Temmuz'da Geliyor

Ormanlar yaşıyor!

Mojang, Minecraft Dungeons'ın "Hero Pass" adı verilen paketi ile birlikte iki DLC'ye kavuşacağını açıklamıştı. Bu ek paketlerden ilki dün Mojang'ın sitesinden yayınlanan bir açıklama ile belli oldu. "Jungle Awakens" adı verilen bu yeni macerada üç adet görev bizleri bekliyor olacak.

Adından da tahmin edebileceğiniz üzere bu görevlerin tamamı orman biyomlarında geçecek. Ek paket ile birlikte yeni silahlar, zırhlar ve efsunlu eşyalar da oyuna eklenecek. Bununla birlikte Minecraft evreninde ormanlarda karşımıza çıkan düşmanları da oyuna eklenecek. Ek paketin Temmuz ayında yayınlanacağını da belirtelim.

Oyunun ikinci DLC'sinin isminin de Creeping Winter olacağı doğrulandı. Birkaç hafta önce sızdırılan görüntülerde kutup ayıları ve creeper'lar dikkat çekiyordu. Bu ek paketin de bu senenin ilerleyen günlerinde çıkış yapacağını ifade edelim.

Tabi ki güncellemeler bununla sınırlı değil. Mojang pek çok ücretsiz içerik üzerinde çalışmaya başlandığının da altını çizmiş. Yani yavaş yavaş oyun daha detaylı hale gelecek. Henüz okuma şansı bulamadıysanız sizler için hazırladığımız Minecraft Dungeons incelemesine de buradan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum