Mirror's Edge Açık Dünya Olacak!

Ufukta gördüğümüz bütün çatılar bizim.

Eğer EA’ın E3 Konferansını izlediyseniz geliştiricilerin arasında özellikle parlayan firmanın DICE olduğu konusunda hemfikirizdir sanırım. BF4’ün multiplayer videosuyla sağ gösterip, yıllardır insanların bir umut beklediği Mirror’sEdge ve yeni Battlefront’u duyurarak soldan ikili shoryuken geçiren firma önceden kendisini çok sevmeyenleri bile mest etti.

Hazır olduğunda çıkacak denen Mirror’s Edge'in ise resmi videolarında “2” takısı olmaması ilginçti. İşin rengi artık meydana çıktı; oyun bir remake olacak. Başkarakterimiz Faith’in geçmişini anlatacak ve açık dünya bir yapıya sahip olacak. EA Games markalar başkan yardımcısı Patrick Söderlund’un konu üzerinde yaptığı açıklama şu şekilde;

“Size şunu söyleyebilirim; ilk oyundan çok daha farklı bir Mirror’s Edge tecrübesi olacak. Bariz bir şekilde,  trailerda gördüğünüz gibi bazı şeyler aynı kalacak. Oyunun iyi olduğu şeyleri bozmayacağız. Ama genel anlamda-daha iyi yönde olduğunu düşündüğüm- değişiklikler var.”

Bildiğiniz gibi ilk oyun FPS kamerasından oynanmasına rağmen hiç Rambo modunda adam vurmak üzerine değildi ve videodaki dövüş görüntüleri akıllara “Acaba oyunu aksiyona mı çevirecekler?” sorusunu getirdi. Söderlund’un dediğine göre daha güçlü bir Faith göreceğiz ama;

“Tabii ki oyunu bir shootera çevirmeyeceğiz. Hatta tam tersi olacak. Ama Faith’e ve hikâyeye evrim geçirteceğiz. Daha fazla şey gösterdiğimizde insanlar heyecanlanacak. Ben kendi adıma çok heyecanlıyım.”

YORUMLAR
Parolamı Unuttum