Mirthwood, Çıkışına Çok Az Bir Süre Kalmışken Kasım Ayına Ertelendi

2 ay daha bekleyeceğiz

Takip listeleriniz ne durumda sevgili Oyungezerler? Benim takip listemde yüzlerce oyun yer alıyor. Bunların %5'ini bile oynayamacak olsam da elimde değil, liste yapmayı seviyorum :)

Mirthwood da ilk gördüğüm andan itibaren bu listede yerini alan oyunlardan. Kendisiyle yarın buluşacaktık, ama bir son dakika erteleme haberi geldi.

Oyunun dağıtımcısı V Publishing ve geliştiricisi Bad Ridge Games, Mirthwood'u Kasım ayına ertelediklerini açıkladılar.

Bad Ridge Games'ten Daron Otis "Mirthwood'u olabileceği en iyi haliyle çıkarmak istiyoruz. Küçük ve tutku dolu bir ekip olarak, oyuncuların sevecekleri bir dünya yaratmak için yorulmak nedir bilmeden çalıştık. Fakat oyunu çıkarmadan önce bazı noktaların geliştirilmesi, performansın optimize edilmesi, yerelleştirme ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğini düşündük. Bu ek zaman oynanışa biraz ince ayar çekmemize ve performansı artırmamıza imkan verecek" diyor.

V Publishing CEO'su Michael Brown da "%100 hazır olmayan bir oyunu piyasaya sürmek, yapmak istediğimiz bir şey değil. Mirthwood oyun severlerin eline ulaştığında, olabildiğince cilalanmış olmasını sağlamak istiyoruz. Oyuncuların mutluluğu bizim için en önemli şey ve bunu, oyunu belirli bir tarihe yetiştirmekten daha çok önemsiyoruz" şeklinde ifade etmiş bu ertelemeyle ilgişi görüşlerini.

Sonuç olarak Mirthwood'un yeni çıkış tarihi 6 Kasım oldu. Ne yapalım, 2 ay daha dişimizi sıkacağız. Umuyorum bu bekleyişin sonunda beklediğimiz gibi güzel bir oyunla buluşuruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum