Misha Green Tomb Raider'ın Devam Filmini Yazıp Yönetecek

Lovecraft Country'den Lara Croft'a

2018 yılında vizyona giren Tomb Raider filmi genel anlamda vasatı aşamamıştı. Ancak MGM'nin haklarını elinde tuttuğu Lara Croft ikinci bir film için hazırlıklarına devam ediyor. İlk filmin yönetmenliğini yapanRoar Uthaug yeni projede yer almayacak, onun yerine Lovecraft Country'nin yaratıcısı Misha Green yeni Tomb Raider'ı yazıp, yönetecek.

İlk filmde Lara Croft rolünde izlediğimiz Alicia Vikander devam filminde de başrolde olacak. Graham King'in yapımcıları arasında yer alacağı film aynı zamanda Misha Green'in beyaz perdede yapacağı ilk iş olarak kayıtlara geçecek. Square Enix ve Crystal Dynamics'in oyunu baştan yaratmasının ardından ortaya çıkan hikayeyi kullanan Uthaug'un filmi sinemada da Lara Croft için yeni bir dönemi başlatmıştı. Son gelişmelere göre devam filminin yeni serinin üçüncü oyunu Shadow of the Tomb Raider'ın hikayesini temel alacağı yönünde. 

Henüz resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan Tomb Raider 2, daha önce stüdyo tarafından pandemi süreci nedeniyle süresiz bir biçimde ertelenmişti. Square Enix'in yeniden başlattığı Lara Croft hikayesi artık beyaz perdede de kendisine bir seri yakalamış durumda. Devam filminin başarılı olması durumunda pandemi sonrası yeni dönemde çok daha fazla Tomb Raider filmi görebiliriz. 

YORUMLAR
allalla
26 Ocak 2021 13:48

Berbat bir filmdi ilki bana göre.

Zaten bu abla da Lara'ya hiç benzemiyor.

Angelic Jolie'li TR isteriz!

Parolamı Unuttum