MLB The Show 22’nin Yeni Oynanış Videosu Beyzbol Severleri Mest Etti

Yarından itibaren bizler de oynarız artık

Bundan 25 sene kadar önce, keyifle oynadığım bir beyzbol oyunu vardı; adını beyzbolun efsane isimleri Hank Aaron ve Babe Ruth’tan alan Aaron vs Ruth. Öyle muhteşem bir oyun değildi, hatta bolca sıkıntısı da vardı; ama yine de keyif almama engel olmuyordu bu sorunlar, her fırsatta açıp bir Babe, bir Hank ile şov yapmaya çalışıyordum. Aramızda o oyunu oynayan ve halen hatırlayan kaç kişi vardır veya ülkemizde beyzboldan hoşlanan kaç kişi var bilemiyorum; fakat benim için güzel anılar arasında yer alır.

O zamandan bu zamana pek çok beyzbol oyunu geldi geçti, Aslında MLB serisi de 25 yıllık bir geçmişe sahip. Ara ara bu serinin oyunlarına da bir şans vermişliğim var. Zaten beyzbol oyunu arıyorsanız, birkaç tercih bulunuyor; diğer alternatifler ya menajerlik/strateji tarzında (Out Of Park Baseball, Baseball Mogul) ya da daha karikatürize (Super Mega Baseball) oyunlar. Dolayısıyla, beyzbol oyunu isteyenler dönüp dolanıp MLB serisine bakmak durumundalar. Yeni oyunla buluşmamıza da artık saatler kaldı diyebiliriz.

Hazır çıkış vakti de gelmişken, bir oynanış videosu daha paylaşalım demişler; 23 dakikalık bir videoyla çıktılar karşımıza:

Videoda, Oakland Athletics ve San Francisco Giants maçına misafir oluyoruz. Bir fikir edinmek için yeterince uzun bir video olmuş.

Serinin tarihinde ilk defa bir oyun Switch’e de çıkıyor ve tüm platformlar arasında çapraz platform desteği bulunuyor.

MLB The Show 22 geçen seneki oyuna göre ne kadar aşama kat etmiş (veya bir aşama kat etmiş mi) bunu yarından itibaren göreceğiz. Tabii, Deluxe Edition veya MVP Edition satın alanlar, 1 Nisan itibariyle oynamaya başladılar; ama resmi çıkış tarihi 5 Nisan. Çıkış gününde Game Pass’e gelecek oyunlardan birisi, bu da oyuna bir şans vermek için elimizi rahatlatan detaylardan birisi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum