Mobil Persona 5 Oyunu Persona 5: The Phantom X Duyuruldu!

O bir kalp hırsızı, o bir Gacha

Yayıncı Perfect World Games bundan iki sene önce "10 milyonun üzerinde satan ünlü bir Japon konsol oyunu serisinin ilk mobil oyunu" diyerek gizemli bir duyuru yapmıştı. Daha o zamandan beri bir Persona 5 mobil oyunu üzerinde çalıştıklarını biliyorduk aslında ve bu oyun bugün yapılan duyuruyla resmiyet kazanmış oldu.

Black Wings Game Studio tarafından geliştirilen oyunun tam ismi Persona 5: The Phantom X. Çıkış tarihi henüz duyurulmadı ama oyun iOS ve Android için oynaması tamamen ücretsiz çıkacak ve bolca uygulama içi satın alım içeren bir gacha oyunu olacak. Ünlü gacha oyunları arasında Genshin Impact, Nier Reincarnation, Azur Lane gibi isimleri sayabiliriz.

“Infiltration Test” test kayıtları resmi web sayfasında açılan oyunun bu testleri 29 Mart'ta Çin'de başlayacak. Yalnız burada ilginç bir detay var, o da testlerin PC ve Android'de yapılacak olması. Duyuruda PC versiyonuna dair hiçbir ibare geçmiyor ama bu detay oyunun mobil ile birlikte PC'ye de geleceğini gösteriyor (Genshin Impact gibi).

Persona 5: The Phantom X, Persona 5 dünyasını konu alacak ve Tokyo'da geçecek, yeni bir grup Phantom Thieves içeren orijinal bir hikaye anlatacak.

Oyunun Konsept ve Oynanış videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum