Advertisement

Modern Warfare 2, Serinin En Popüler Haritalarını DLC Olarak Verebilir

Ücretli DLC, sevdiğimiz haritaları içerisinde bulunduracak

Modern Warfare dendiğinde hepimizin aklına farklı haritalar geliyordur eminim. Kimimiz Crash, kimimiz Backlot, hatta bazılarımız Crossfire'ı hatırlayacaktır. Bu haritaları serinin yeni oyununda görmek için ise bir DLC almamız gerekebilir. İddialara göre klasik haritalar, "Greatest Hits" DLC'si ile birlikte gelecek.

CoD sızıntılarını paylaşması ile ün yapmış TheGhostOfHope ve birçok önemli isim, klasik haritaların bulunacağı bir paketin ücretli olarak satışa sunulacağını öne sürüyor. Şimdilik bu harita paketinin tarihi ile ilgili bir bilgi yok. Bununla birlkte herkes harita paketinin oyunun ikinci yılında dijital raflara ekleneceğini iddia ediyor.

Tabii standart oyun içerisinde de sevdiğimiz haritalar bulunacak. Yine aynı sızıntılara göre Modern Warfare 2, 2009 yapımı orijinal kardeşinin tüm haritalarını yenilenmiş şekilde karşımıza çıkartacak. Bahsi geçen harita paketinde ise sadece Infinity Ward'un değil, Treyarch ve Sledgehammer ekiplerinin geliştirdiği haritalar da bulunacak.

YORUMLAR
creepylord
6 Ekim 2022 13:30

Eski MW oyuncularını sağma girişimine bakın hele. Şunu yapmayın işte. Oyun zaten 1000 küsür ₺ olmuş, 3 tane haritaya 250-300 ₺ isteyecekler. Birlikte oynayanlar arasında almayacak olanlar olacak. O maplerde oynayamayacaklar. MW2 ve 3 de başımıza geldi bu. Lobi dağılacak vs.

Getir DLC olarak işte. Battlepass de güzel skini basıp geçiyosun. Mis gibi paranı kazanıyosun zaten ne gerek var.

Parolamı Unuttum