Advertisement

Modern Warfare 2, Telefon Doğrulaması İsteyecek

Bu da yeni çıktı...

Oyunların ilk kez "online" gereksinimler istediği günleri hatırlıyor musunuz? Döneminde pek çok sorunu beraberinde getiren bu duruma oyuncuların birçoğu karşı çıkmış fakat en nihayetinde geliştiricilerin istediği olmuştu. İşte benzer bir durum daha oyun dünyasını karıştıracak gibi görünüyor.

Activision Blizzard, oyunlarındaki toksik topluluğa karşı açtığı savaşta cep telefonlarımızı kullanmakta ısrarcı. Overwatch 2'nin çıkışı ile birlikte cep telefonu kaydı zorunluluğu getiren geliştirici, kısa sürede oyunculardan yükselen yoğun şikayetlerin ardından bu kararından geri adım attı. Fakat Modern Warfare 2, bu durumdan kurtulamayacak gibi görünüyor.

Modern Warfare 2'de de benzer bir sistem kullanmak isteyen Activision Blizzard, bu sayede smurf ya da booster hesapların da önüne geçeceğini öne sürüyor. Overwatch 2'nin aksine ücretli bir oyun olacak MW2, bu yönü ile çok daha kontrol edilebilir bir oyuncu kitlesine sahip olabilir. Yine de oyuncuların bu kayıt işine ne tepki vereceklerini merak ediyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum